Sal.
Am o kia ceed. Din start nu indeplinesc conditia de baza. Dar poate cine stie...intrunesc multe altele si compenseaza:). La bile negre ar mai fi anul..2008. Sa incepem cu o mica descriere...
-kia ceed 1.4 109 cai black pearl mai 2008
-prim proprietar. In acte e trecuta mama din 2 motive lesne de inteles: aveam ceva amenzi neachitate si asigurarea era f mare eu avand la vremea aceea 26 de ani. Pe numele mamei am platit mereu in jur de 250 lei p an doar anul acesta am platit cel mai mult cam 280:) (am si bonus mare ca nu am accidente)
-masina f ingrijita tinuta numai in garaj, nerulata iarna, avand alte masini care le foloseam iarna
-garantie inca aproape 2 ani ,revizii facute numai la reprezentanta cu piesele lor originale,carte servis evident
-prima revizie facuta la 14 mii km a2a la 11 mii si urmatoarele 2 revizii la 4-5 mii km. A iesit uleiul ca nou din ea. Toate facute la limita de timp adica la an. Deci odo 39.500 km
-la ultima revizie acum in mai cand a terminat garantia de 5 ani i.am facut inspectie generala totul in parametrii
-folosita mai mult la exterior,neforjata, menajata. Vreo 10 drumuri de buc 2 de constanta 1 satu mare 2 de brasov printre care 1 si la coloana etc
-investitie in masina de peste 3 mii de euro..jante cauciucuri, folii,piele volan,grila xr, scut motor tavita porbagaj presuri originale, proiectoare,full xenon,eleron etc cu acte doveditoare (atat la investitie cat si la revizii)
- nu o am la vanzare si nu am avut.o niciodata...(ti.)as da.o acum din 2 motive...1 sa fac un pasionat fericit si 2 si cel mai imp eu duminica plec din tara...pe termen nelimitat..si va sta degeaba nefolosita in garaj. Povestea mea chiar e reala...ne putem intalni sambata in buc la o cafea...chiar ma poti conduce la aeroport

.masinii chiar azi i.am luat husa..adica prelata..ca sa o bag la conservat mai bine,
-pretul ar fi 6710 euro fix. La mn pretul nu e dat d val sentimentala...chiar daca imi va parea extrem de rau de ea ci este dat de faptul ca stiu cat am bagat in ea si cat am ingrijit.o . A fost madina de dumunica si de concedii. Vb aceea celebra mai bine nu o dau la mine chiar se potriveste...chit ca o tin in garaj cativa ani si dupa o las neveste.mi..si dupa...o dam la rabla,decat sa o dau acuma pe degeaba. Masina de nefumator si ccondusa doar de mine. O singura data am intrat cu ea pe drum de tara la voineasa.
-masina este echipare best,unic proprietar si pe carte si pe certificat,taxa de inmatriculare achitata si nerecuperata, factura la masina, ambele chei ,absolut tot ce trebuie. Este super in regula vei avea costuri minime cu ea chiar zero. Itp mai 2014 rca iunie 2014 revizia urmatoare mai-iunie 2014. Rovigneta nu are ca in ultimul timp am luat cu sapt sau luna

, defapt expira peste 2 sapt ca am luat pe 1 luna acum, vroiam sa zic ca nu am pe 1 an. Impozite la zi. Sunt din Craiova
ps. Eu unul cred ca este un pret corect, unul echitabil pt ambele parti, este valabil doar pana sambata, accept orice test in orice oras vrei, daca iese un defect ascuns platim juma juma testul..si evident nu o mai cumperi..sau il platesc eu tot..nu e problema, daca e totul ok..platesti tu , a i.am mai luat anul trecut baterie noua cea ma tare de pe piata varta silver de 63 peste 3 mil si cauciucuri de iarna , folosite sub 500 km, cele mai bune de pe piata...michelin alpin a4...in jur de 13 mil..care sunt pe jante de tabla impecabile. Si in plus nu o cumperi de la un samsar ci de la un proprietar..chiar mai mult decat atat...un pasionat....care zic eu e lucru mare si conteaza mult. Te pot ajuta cu sfaturi idei pe viitor chiar sunt dispus sa iti spun "defectele"
ps2 poze poti scrie pe youtube stenso si e cam a3lea film cu ea acum are in plus un mic eleron si farurile inegrite si cu lupa. Scuze daca te.am plictisit..dar am zis ca nu se stie niciodata...eu ti.am facut o oferta..si ti.am lasat.o pe masa . Pt orice alte intrebari iti stau la dispozitie
Si un ultim ps...sper ca ai prins ideea daca ar fi sa o dau..o dau doar cu pretul mentionat..si in speranta sa pun si eu banuti la banca ca omu...sa mai creasca si cand stiu sigur unde ma stabilesc sa mai pun ceva..si sa.mi iau un sportage...ca sa raman in familie...ca prea multumit am fost de kia...asta pt ca imi va trebuii si ceva mai mare..ca ne vom marii familia in curand. Daca nu...nu e problema...o tin ca masina e buna..si stiu ca ma pot baza oricand pe ea....chiar maine sau poimaine vreau sa ma bag sub ea sa ii dau cu vaselina siliconica pe toata bucsaraia ca sa se pastreze cauciucul cat mai optim sa nu se usuce si sa crape, a si pe toate furtunele de la motor vreau sa dau.
scuzati ortografia dar am scris in graba maxima si de pe telefon. Aaa nu e ea pro ceed dar arata super bine si asa si mai e si foarte practica pe deasupra. Deci dublu avantaj

. Hai ciao si numai bine la toata lumea.