Vand claxon "Wolo Bad Boy" alias Stebel Nautilus Compact

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
andumi
Auto: Ceed 1.6 HB

Vand claxon "Wolo Bad Boy" alias Stebel Nautilus Compact

Post by andumi »

Vand claxon electro-pneumatic Wolo Bad Boy / Stebel Nautilus Compact. Sunetul este foarte puternic: 139 dB la o distanta de 2 metri fata de sursa. Ca reper, un avion la decolare emite un sunet de 130 dB la o distanta de 100 m. Montajul este extrem de usor si poate fi facut de oricine. Claxonul este livrat sigilat, impreuna cu un releu. Este de evitat montajul in pasajele rotilor sau zonele in care apa poate patrunde in abundenta. Montajul se poate face pe autoturisme, si datorita dimensiunilor compacte si pe motociclete. Instructiuni de montaj incluse.

Dimensiuni: 130 x 110 x 70 mm. Compresor heavy duty. Claxon bitonal 12V. Montaj simplu cu o singura prindere prin surub. Pret: 40 EUR (in RON la cursul zilei BNR)

Nu te mai supara nimeni pe sosea cu acest claxon!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

MeGeNe
Moderator General
Auto: KIA

Re: Vand claxon "Wolo Bad Boy" alias Stebel Nautilus Compact

Post by MeGeNe »

Frumos dar... nu e Stebel Nautilus. Doar seamana...
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City

andumi

Post by andumi »

Produsele Wolo sunt produse sub licenta Stebel. M-as mira ca americanii de la Wolo ar putea produce ceva fara sa plateasca aceasta licenta. De altfel si in titlu am mentionat acel "alias".

andumi

Post by andumi »

Exista si in varianta cromata: 48 EUR sau in RON la curs BNR.
Pentru varianta culoare neagra, pretul ramane acelasi: 40 EUR sau in RON la curs BNR.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Se ofera si garantie? Esti din Bucuresti?

andumi

Post by andumi »

djniki4 wrote:Se ofera si garantie? Esti din Bucuresti?
Da. Ofer 1 an garantie, dar cu conditia sa nu mi-l aduci "murat" in apa si sa imi ceri schimbarea lui pe garantie. Garantia se ofera pentru partea electronica si mecanica a claxonului, nu si pentru exploatarea lui in conditii anormale.
O a doua conditie ar fi ca montajul sa fie facut ok, conform instructiunilor de montaj. Adica sa nu se faca experimente....

Eu le am montate si pe motocicleta si pe masina, nu am avut nici o problema cu ele.

Da, sunt din Bucuresti. Daca ai nevoie de montaj cumva te pot directiona catre un foarte bun electrician auto care tine si la buzunarul tau.

Post Reply

Return to “Bazar”