Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Salut,
M-ar interesa si pe mine o cotiera de Opel Astra H.
Multumesc!
M-ar interesa si pe mine o cotiera de Opel Astra H.
Multumesc!
-
- Auto:
Salut!
mr_wizard - 218 ron minus 10% sau curierat rapid gratuit.
Sunt pe stoc.
Daca vrei, vezi poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/opel-c-65_179.html
Weekend placut!
mr_wizard - 218 ron minus 10% sau curierat rapid gratuit.
Sunt pe stoc.
Daca vrei, vezi poza pe http://www.rimimg.ro/catalog/opel-c-65_179.html
Weekend placut!
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
Salut. Doresc sa mai comand un set de covorase de cauciuc pentru un citroen jumper 2007. astept raspuns. multumesc!
Kia Cee'd 1.4 GSL LX MT Best, Pewter beige
- apachioara
- nicicum
- Auto:
un pret total, te rog, pt. tavita portbagaj pt. kia ceed HB, (fara spatiu de depozitate suplimentar) si pt Logan sedan.
Merci.
Merci.
-
- Auto:
Salut!
costi984 - Multumesc! Te suna colegii mei mai tarziu si azi pleaca spre tine coletul.
apachioara- 154 ron fiecare dintre ele. Curierat rapid gratuit si, daca sunt doua pe livrare ai inca 8 ron reducere la fiecare.
Ceau!
costi984 - Multumesc! Te suna colegii mei mai tarziu si azi pleaca spre tine coletul.
apachioara- 154 ron fiecare dintre ele. Curierat rapid gratuit si, daca sunt doua pe livrare ai inca 8 ron reducere la fiecare.
Ceau!
-
- 3/E
- Auto:
Cat ar costa un set de covorase de cauciuc ptr o Fiesta mk6 si unul ptr un Audi A3 8l? Ptr Solenza nu ai?
In cat timp ar ajunge in CT daca as plasa comanda luni dimineata?
Mersi!
In cat timp ar ajunge in CT daca as plasa comanda luni dimineata?
Mersi!
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- Auto:
Salut!
andrei0241 - Fiesta VI -118 ron, A3 8L - 123 ron.
Pentru Solenza doar din cele care se "regleaza" la forma podelei, la aceeasi calitate si producator (85 ron).
Poti sa vezi toate pozele pe www.rimimg.ro/catalog
Daca ai doar covorase in livrare, mai e un partial din curierat de 15 ron pe colet.
In CT ar fi Marti la pranz daca primim comanda Luni inainte de 11.30-12.
Ceau!
andrei0241 - Fiesta VI -118 ron, A3 8L - 123 ron.
Pentru Solenza doar din cele care se "regleaza" la forma podelei, la aceeasi calitate si producator (85 ron).
Poti sa vezi toate pozele pe www.rimimg.ro/catalog
Daca ai doar covorase in livrare, mai e un partial din curierat de 15 ron pe colet.
In CT ar fi Marti la pranz daca primim comanda Luni inainte de 11.30-12.
Ceau!
-
- 3/E
- Auto:
Am plasat comanda mai devreme ptr un set covorase cauciuc Fiesta mk6 si unul ptr A3 8l, insa nu am gasit unde sa mentionez ca as prefera sa fiu anuntat de curier cu 15 minute inainte sa ajunga la adresa mentionata, deoarece e posibil sa nu fiu acasa in jurul pranzului. Cele 15 minute mi'ar fi suficiente sa ma pot intoarce.
Multumesc!
Multumesc!
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
Andrei, dacă tu găseşti vreun curier care să te sune înainte, promit că voi lucra de azi încolo numai cu el. Eu n-am întâlnit specia asta. Cel mai devreme sună la 15 minute după ce au plecat de la adresă. De aia am ajuns să prefer bătrâna poştă română. Măcar acolo mă duc când am eu timp/chef. [Scuze de oftopic.]andrei0241 wrote:as prefera sa fiu anuntat de curier cu 15 minute inainte sa ajunga la adresa mentionata, deoarece e posibil sa nu fiu acasa in jurul pranzului. Cele 15 minute mi'ar fi suficiente sa ma pot intoarce.
Multumesc!
- 3/E
- Auto:
Recunosc ca nu am primit prea multe chestii prin curieri rapid, insa tin minte de macar 3 ori cand am fost sunat de curier pentru a verifica daca sunt in momentul respectiv la adresa pe care o avea el.
Unul stiu sigur ca a fost de la Cargus, de ceilalti nu retin ezac
Unul stiu sigur ca a fost de la Cargus, de ceilalti nu retin ezac
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- Auto:
Salut!
andrei0241 -
Toate comentariile si preferintele legate de livrare sau alte detalii se pot scrie in campul rezervat datelor de facturare. Coletul tau a plecat ieri spre tine. Din pacate, acolo nu ai scris ca esti de pe forum si nick-name-ul. Nici colegilor mei nu le-ai spus la telefon, asa ca s-a facturat curieratul cu 23 ron, in loc de 15 ron. Sorry, dar n-aveau de unde sa stie, iar eu abia azi inainte de pranz am revenit in tara.
Daca o mai fi sa cumperi de la noi, te rog sa ne amintesti, iar acesti 8 ROn vor fi scazuti de pe factura urmatoare.
Cat despre telefon, vad ca s-a specificat pe colet sa te sune curierul, dar nu stim: 1.daca ei citesc ce scriem noi pe colet si 2.daca se conformeaza.
zaboss - si de la firma de curierat poti ridica direct.
Cat despre sunat, noi insistam a face sa inteleaga firmele de curierat ca e mai ieftin un apel telefonic de cateva secunde, decat combustibilul, timp-om-munca, uzura etc.
Recunosc, de cele mai multe ori explicam degeaba si atat argumentele economice, cat si cele logice ricoseaza din ei...
Ceau!
andrei0241 -
Toate comentariile si preferintele legate de livrare sau alte detalii se pot scrie in campul rezervat datelor de facturare. Coletul tau a plecat ieri spre tine. Din pacate, acolo nu ai scris ca esti de pe forum si nick-name-ul. Nici colegilor mei nu le-ai spus la telefon, asa ca s-a facturat curieratul cu 23 ron, in loc de 15 ron. Sorry, dar n-aveau de unde sa stie, iar eu abia azi inainte de pranz am revenit in tara.
Daca o mai fi sa cumperi de la noi, te rog sa ne amintesti, iar acesti 8 ROn vor fi scazuti de pe factura urmatoare.
Cat despre telefon, vad ca s-a specificat pe colet sa te sune curierul, dar nu stim: 1.daca ei citesc ce scriem noi pe colet si 2.daca se conformeaza.
zaboss - si de la firma de curierat poti ridica direct.
Cat despre sunat, noi insistam a face sa inteleaga firmele de curierat ca e mai ieftin un apel telefonic de cateva secunde, decat combustibilul, timp-om-munca, uzura etc.
Recunosc, de cele mai multe ori explicam degeaba si atat argumentele economice, cat si cele logice ricoseaza din ei...
Ceau!
-
- Auto:
Salut!
Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta, bandouri, cotiere.
Toate speciale pe model de masina, toate produse in Cehia, Germania si Polonia de firme acreditate.
Poze pe www.rimimg.ro/catalog
Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta, bandouri, cotiere.
Toate speciale pe model de masina, toate produse in Cehia, Germania si Polonia de firme acreditate.
Poze pe www.rimimg.ro/catalog
- apachioara
- nicicum
- Auto:
@themircea: am plasat ieri o c-da pe site, pt 3 tavite, ceed hb low (premium q.), logan sedan si sandero. Astept telefonul de confirmare.. as avea nevoie de ele pana vineri. Merci!
-
- Auto:
Salut!
apachioara - Multumesc mult! Am inteles ca deja ai vorbit cu colegii mei, iar tavitele (doua dintre ele) au plecat ieri spre tine. Am inteles ca a fost urgent, pentru ca altfel era bine sa mai fi stat 1-2 zile, sa vina si Loganurile. Reducerile ar fi fost mai mari.
Ceau!
apachioara - Multumesc mult! Am inteles ca deja ai vorbit cu colegii mei, iar tavitele (doua dintre ele) au plecat ieri spre tine. Am inteles ca a fost urgent, pentru ca altfel era bine sa mai fi stat 1-2 zile, sa vina si Loganurile. Reducerile ar fi fost mai mari.
Ceau!
- apachioara
- nicicum
- Auto:
merci mircea, am primit tavile, e totul ok.
Loganul poate sapt viitoare, poate la anu' .
costi
Loganul poate sapt viitoare, poate la anu' .
costi