Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri

Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
emanuel
Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red

Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri

Post by emanuel »

Mi-a venit tava de portbagaj. Foarte prompt. themircea lucreaza si se comporta ireprosabil. 24 h a durat din momentul comenzii, Timisoara-Bucuresti fiind drumul parcurs de tava.
Multumesc! Numai bine!
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST So Red din aprilie 2008 (~200 000 km); instalație GPL STAG montată la Progaz Vernești; nr 6 in coloana de la BV 21.02.2009, nr 44 in Marea Coloana de la BV 10.10.2009

Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

A venit tavita si bandourile comandate pentru ceedul SW al unghiului meu,foarte multumit =D>

hambros2001
Auto:

Post by hambros2001 »

Au ajuns azi si presurile de cauciuc pentru colegul meu cu Renault Clio 3. Omul e multumit.
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue

mortymer
Auto: kia cee'd 2009

Post by mortymer »

Vrau si eu o tavita de portbagaj pentru un cee'd city, cu spatiu de depozitare si inele pentru plasa de bagaje - cu scuzele de rigoare pentru teddy, cam asta ar trebui sa fie http://picasaweb.google.com/TeddyKyty/T ... 8901705842 .
matiz e/ac rosu super 18.12.2003 - B-03-JOF
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

De ce nu primesc notificare cand am mesaje noi pe forum...? :( :?

yrandreia - Covorase cauciuc (vezi mai sus sau pe site-ul nostru), de mocheta (vezi mai jos) si jucarii (nu pentru Rio, ci pentru copii... - vezi http://www.cobiromania.ro )

Kornel - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi! Asa cum zice si doringvd ( Salut! ), macar vreo 15 grade sa fie... Dar acum nu-i problema, ca la soare e deja mult mai mult... :D

vlady_b, emanuel , djniki4, hambros2001 - Va multumesc pentru ca sunteti clientii nostri si va stam la dispozitie si pe mai departe. Ma bucur ca va plac tavitele si covorasele.

mortymer - da, este pe stoc! Oricand doresti, te rog anunta-ne si imediat pleaca spre tine.

Tuturor colegilor de forum- In cele din urma am reusit sa definitivam oferta pentru covorasele textile. Asa cum va spuneam mai demult, vom aduce doar cele mai bune materiale din oferta producatorului. Ei au si ieftinaturi de-alea cu mocheta subtire, dar noi nu vom aduce! Din cate spune fabricantul, pe-alea le cumpara doar reprezentantele... :lol:

• Spatele covoraselor este cauciucat, antialunecare.
• Mocheta e groasa, deasa si de calitate excelenta.
• La calcaiul soferului este dublat si intarit materialul.
• Toate sunt speciale pe model de masina (originale) si sunt vreo 800 de modele de masini in catalog.
• Covorasele vin standard cu marginea tivita cu material textil, dar se poate comanda margine tivita cu piele artificiala ( + 5 ron) sau cusuta in diferite culori (+4 ron)
• Pentru sistemele de fixare (doua modele) exista multe optiuni: 1. poate nu doriti deloc...; 2.daca aveti sistemul de fixare in podea, puteti cere doar saibele de plastic de pe covorase - pe modelul dorit. (2 ron/buc). 3.Daca nu aveti nici sistemul de fixare in podea, setul complet (surubul ce intra in mocheta + saibele de pe covoras) costa 4 ron/ buc. Se pot pune cate una sau doua pe covorasele din fata, in functie de preferinte (doar cate o prindere ar fi suficienta pentru a impiedica alunecarea).

Preturile sunt mai unitare. Depind doar de material si de numarul de locuri al masinii (5 locuri, 6-7 locuri, 8-9 locuri).
Vom aduce doua clase de materiale:
• Carrera si Caliber - pentru masini cu 5 locuri – 100 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 121 ron
• V8 Elegant – pentru masini cu 5 locuri – 110 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 137 ron
Covorase de mocheta nu vom aduce pe stoc, datorita diversitatii mari a optiunilor. Nici macar producatorul nu tine stocuri. Durata de livrare va fi intre 7-20 zile.
Si la acestea, ca si la cele de cauciuc, va raman 15 ron de plata - un partial din costurile de curierat. Vedeti si sistemul de discounturi si transport.

Pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 aveti si cateva poze.

Weekend placut!
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

mortymer
Auto: kia cee'd 2009

Post by mortymer »

multumesc pentru proptitudinea livrarii tavitei... dupa ce fac curat in portbagaj o pun la locul ei... multumesc...
matiz e/ac rosu super 18.12.2003 - B-03-JOF
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

mortymer - eu iti multumesc si iti stau si pe mai departe la dispozitie!

Tuturor colegilor de forum - Daca vreti si altfel de jucarii :D , nu pentru masinile voastre, ci pentru voi sau pentru copiii vostri, uitati-va si pe www.cobiromania.ro - este o alta divizie a noastra... Vine Iepurasul...

Mircea
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

kim
Auto:

Post by kim »

salutare tuturor, salutare Mircea. As dori si eu un set de bandouri laterale pentru un Cee'D in 5 usi. Ma intereseaza modelul F1 parca(cel cu latime constanta). Am o brazda pe portiera dreapta fata si cu criza asta(plus clauza aiurea de la asigurari) nu imi permit sa revopsesc momentan. Iti dau PM cu datele comenzii.
Cee'D 1.4 LX Best Blue Kompass
ODO 96650 km si tot creste :)

bonzo
Auto:

Post by bonzo »

Tavitele pentru portbagaj se pot decupa in locurile unde sunt "urechi" de prindere pentru plasa de bagaje, sau acelea sunt model separat?
Ma intereseaza pentru SW.
Kia Ceed SW City Pewter Beige 1.6 GSL

lau74dani
Auto:

Post by lau74dani »

Am comandat ieri presuri si tavita, au ajuns astazi la fix 24 ore de la comanda. Sunt foarte ok.
Haios este ca abia dupa ce am comandat produsele am gasit si pe forum topicul despre ele...
Kia Ceed - 1.4 Best - Machine Silver

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

kim - OK! Multumesc! Te sunam un pic mai tarziu pentru date de facturare.

bonzo - Da, toate masinile care au inele de amarare pe podea, au in tavite niste locase speciale suprainaltate pe unde trece carligul. Sunt gandite sa nici nu permita scurgerea prin acele gauri. Oricum, eu ti-as recomanda o cutiuta de plastic plianta, in locul plasei elastice sau a corzilor de amarare. Numai avantaje!

lau74dani - livrarea de la Electrica, da? Imi pare rau...
Daca mentionai clubkia aveai inca 10 ron reducere... Sper sa nu fie cu suparare.
Iti stau cu placere la dispozitie si pe mai departe si iti multumesc pentru ca esti clientul nostru!

Multumesc,
Mircea

bo
Auto:

Post by bo »

Salut Mircea.
Vreau si eu covorase de cauciuc + tavita pt Ceed HB Best (fara spatiu de depozitare portbagaj) + tavita pt Clio Symbol 2004 (cu cavitate in portbagaj).
Am vazut urmatorul calcul al pretului mai sus:
115-10+151+151-8-8
Este corect?
Multumesc.
Bogdan Popescu
Kia Ceed HB 2008, 1.4 GSL, Best, ODO ~170k
Kia Ceed HB 2009, 1.6 DSL, Style, ODO ~100k

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

bo - Da, algoritmul e corect! Din nefericire Symbol cu groapa s-a termina pe inceputul saptamanii. Primim din nou, dar cred ca doar dupa Pastele Ortodox.

Stai un pic... Nu esti acelasi Bogdan caruia i-am trimis ieri catre Johann Strauss?
Daca da, azi trebuie sa ajunga la tine.
Daca nu, te rog contacteaza-ma si azi putem sa-ti expediem. Evident, fara Symbol, adica si fara reducerile de 8 ron pe buc de la tavite...

Multumesc,
Mircea

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!
tot eu...ca a trecut timpul limita pentru editare...

Bonzo - Nefiind informatii confidentiale, poate mai intereseaza si pe altii, asa ca iti raspund aici: avem pe stoc tavite pentru toate cele 3 masini de care intrebi. Pretul e 151 ron/buc, ca-s toate 3 mari.
Reduceri si curierat - vezi mai jos.
Livrare: 24-48 de ore , depinde de ora la care ne dai comanda, daca prinde weekend sau nu, localitatea din tara unde trebuie sa ajunga.
Plata - ramburs (direct la curier)

Reduceri pentru forum:
-la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit
-la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
-la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
-la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Pentru expeditie:
• date de facturare: persoana fizica (CNP si CI), firma (toate datele, inclusiv IBAN)
• date de livrare: acasa sau la serviciu, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei
• neaparat un numar de telefon valabil

Tuturor colegilor de forum care sarbatoresc acum Pastele, va dorim

Paste Fericit!
Kellemes Husveti Unnepeket!
Frohe Ostern!

Mircea

bo
Auto:

Post by bo »

Da, eu sunt. :wink:
Voi face o mica excursie de Florii si m-am gandit ca mi-ar prinde bine daca le-as avea. Asa ca am sunat si sper sa ajunga azi. O sa revin cu detalii dupa ce le primesc.
Doamna cu care am vorbit la telefon a fost foarte amabila si mi-a spus ca imi poate pastra curieratul gratis pentru Symbol. O sa revin cu un telefon dupa Sarbatori.
Le urez si eu Paste Fericit! colegilor care sarbatoresc acum Invierea Domnului si La multi ani! celor care isi serbeaza onomastica de Florii.
Bogdan Popescu
Kia Ceed HB 2008, 1.4 GSL, Best, ODO ~170k
Kia Ceed HB 2009, 1.6 DSL, Style, ODO ~100k

Post Reply

Return to “Oferte speciale pentru membri”