Manual Kia sorento 2.5 Crdi
Re: Manual Kia sorento 2.5 Crdi d4cb ex
Salut,
Subscriu si eu cererii lui ailieseidanunt. Am nevoie de manualul de Sorento 2007 170cp cutie automata. (rodian.lupu@gmail.com)
Multumesc
Rodian
Subscriu si eu cererii lui ailieseidanunt. Am nevoie de manualul de Sorento 2007 170cp cutie automata. (rodian.lupu@gmail.com)
Multumesc
Rodian
O zi placuta
Rodian
Rodian
carte reparati kia sorento
Buna tuturor ,de unde pot si eu sa achizitionez un manual de raparati pentru kia sorento 2,5 d din 2005 an fb ,D4CB tip motor, mi-sa stricat turbosuflanta si vreau sa dau jos si intercolerul ..... mar ajuta un manual de reparati in situatia asta. Daca se poate un sfat unde gasesc manual ar fi bine venit. cod identificare knej521855440897.
Re: Manual Kia sorento 2.5 Crdi d4cb ex
Salutare,
Daca mai frecventeaza cineva acest capitol al forumului, am nevoie de un workshop manual pentru Kia Sorento 2.5 L Ex.
Multumesc!!!
Daca mai frecventeaza cineva acest capitol al forumului, am nevoie de un workshop manual pentru Kia Sorento 2.5 L Ex.
Multumesc!!!
MANUAL REPARATIE KIA SORENTO 2,5 D,AN FB 2005
Buna,ma poate ajuta si me mine cineva cu un manual de reparati pt Kia Sorento 2,5 D,din 2005 an fb. Am o problema mai delicate ,moare motorul in timpul mersului si e si cu cutie automana ,in 10 km mi-a murit motorul de cel putin 15 ori. S-ar putea sa fie Regulatorul de presiune (banuiesc eu). Va rog un manual de reparati daca se poate sa trimiteti pe danisib2002@yahoo.com. Va multumesc mult.
-
- Auto: kia sorrento
Manual Kia sorento 2003 2.5 Crdi manuala
Sal ,as dori daca se poate manualul pt sorento 2,5 crdi din 2003 140cp cutie manuala pe mail
leot31@gmail.com
leot31@gmail.com
Re: Manual Kia sorento 2.5 Crdi
Salutare tuturor,
M-ar interesa si pe mine manualul de reparatii pentru Sorento manual din 2006. Adresa mea de mail: florin_hurmuz@yahoo.com
Multumesc anticipat!
M-ar interesa si pe mine manualul de reparatii pentru Sorento manual din 2006. Adresa mea de mail: florin_hurmuz@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Buna,
Daca are cineva manual de service/reparatii pentru 2.5 CRDI 170CP AT, va rog un email la
lucionix@yahoo.com
Va multumesc anticipat.
Daca are cineva manual de service/reparatii pentru 2.5 CRDI 170CP AT, va rog un email la
lucionix@yahoo.com
Va multumesc anticipat.
-
- Auto: kia sorento
salutare
daca are cineva u manual de utilizare sorento manual 2006, as fii foarte recunoascator daca l-ar putea trimite pe email-ul paulbugales80@gmail.com
Mersi
daca are cineva u manual de utilizare sorento manual 2006, as fii foarte recunoascator daca l-ar putea trimite pe email-ul paulbugales80@gmail.com
Mersi
-
- Auto: kia sorento 2005
salutare tuturor,
pot primi si eu pe e_mail manualul de utilizare in limba romana pt. o Sorento, af. 2005, 140 CP, automata?
e_mail: florin.toolsbox@gmail.com
multumesc mult.
pot primi si eu pe e_mail manualul de utilizare in limba romana pt. o Sorento, af. 2005, 140 CP, automata?
e_mail: florin.toolsbox@gmail.com
multumesc mult.
Salut.Mai este valabila postarea?
Am si eu nevoie de manualul pt Sorento 2005
giugeabogdan@yahoo.com
Multumesc
Am si eu nevoie de manualul pt Sorento 2005
giugeabogdan@yahoo.com
Multumesc
-
- Auto: Kia Sorento Jc